finaste




senaste veckan.

har varit frånvarande från världen de senaste dagarna.
var ute och kalasade i lördags som sagt och det var sjukligt kul. egentligen skulle vi fira sofie men hon blev sjuk så det blev en vanlig utgång. bilder finns på facebook. och vi gjorde sånt man ska, vi ska dansade och dansade och dansade.

sen blev jag sjuk i influensa och har legad död sedan dess. läst två harry potter och ruttnat. bett folk steka ägg i min panna. total lycka idag när max kom. sällskap! woho!

imorgon kommer jag till skolan. och tar med mig min hosta.

taggar till helgen äventyr.
kram


eftersom jag av någon sjuk anledning forfarande är vid medvetande

så kan jag bara säga;
hade skitkul i lördags, tills klockan tre då jag fick influensa.
sedan dess har jag legat utslagen. satsar på att komma till skolan på fredag.
det känns så underbart att vara sjuk. verkligen.


så här jävla hurtig kan man vara, den ni.


onsdag

tråkig dag, jobbig dag. har pluggat.
vill sova. ska sova.

imorgon kommer syster hem vilket känns bra
imorgon har jag religions prov vilket känns mindre bra.

ville egentligen säga att jag vill ha svarta tjocka hängslen. typ nu.

måste ändra designen på min blogg. typ nu.

godnatt.




söndagsmys

gårdagen spederades med att äta glass, snacka, se på film och bara hänga hos lovisa med henne, sofie och cicci. mycket fint. mindre fint är hur trött jag är idag då vi låg uppe och snackade till två.
kom till skolan vid åtta och lektionen var inställd, så vi väntade i 2,5 timmar på ha en lektion i en halvtimme, kul!
nu ska jag käka lunch och sen ska jag hångla, den du!

fredagen

hade en väldigt fin fredag, efter skolan lagade jag mat med min man och fick i present en tee, väldigt fint. efter det begav jag mig till min lovisa där fördrink dracks med fina tjejer och vi fixade oss. sen begav det sig till emma där en stor del (kul!!) av klassen befann sig, väldigt kul. Så efter lite kramar, cider och några timmar snack begav vi oss mot safiren och dansade resten av kvällen. Och efter en pizza med william, cicci, lovisa drog jag och max hem vid halv fyra för att sedan spendra halva dagen i sägen med film och godis, värt!!

igår kollade jag på melodifestivalen i fem sekunder tills jag bytte till american pie beta house, lagom underhållande.

gud vad jag är förälskad i min gula tröja, dock inte till min bleka kropp.


har spenderat en stund hängades med gigi i min säng, skön och skönt. sen tog jag och min mor en promenad till duveholms herrgård och åt sjukligt god brunch med buffe, huvudrätt, ost och kex bord och dessertbuffe. himla trevligt var det.

nu ska jag pusta lite och plugga lite innan jag beger mig till lovisa där jag, hon och sofie ska umgås och käka lite middag, söndagsmys!


lycklig

har haft en kanonfin dag, gått en stund i skolan, spenderat timmar på stan med lovisa och myst. har hittat något att ha på mig på fredag då jag ska först förförfesta och festa med några snygga tjejer för att sedan bege mig vidare till emma där klassen samlas innan kickoffen. fy så fint, jag ska dansa tills jag dör.

nu ska jag dansa lite i mitt rum innan jag träffar lovisa igen och solar tror jag. kram!

hoppa runt i tjugotre minuter heter min spellista.

förutom en bra spellista och lite gos då och då så har mitt liv vart dött eftersom jag vart sjuk. idag sov min dag ut såhär tex; sova i fjorton timmar, vakna, äta, läsa harrypotter, vila, se på film och snart tänkte jag vila.

men helgen var kanon, myset här innan var väldigt bra och typ klassfesten var väldigt trevlig den med!! och i söndags åkte jag skidor med max, och tyvärr finns bara bildbesviset på max mobil men kul var det.

och till poängen, mina drömmar är sjukt roliga och underhållande. idag drömde jag att jag fick ett barn, som jag döpte till ivana. men jag var ingen bra mor, utan jag matade henne fel och tappade bort henne på coop.
Sen adopterade jag bort henne för att folk inte skulle tycka att jag var en dålig mamma om jag gick på studentkickoffen på fredag. skön dröm.

hoppa runt i tjugotre minuter

RSS 2.0