kär

att vara kär måste ärligt talat vara en av de finaste känslorna som finns.

att ha världens sämsta morgonhumör men att gå upp lite tidigare bara för att få pussas lite innan du går.
att ha ont i fötterna från för höga skor och får rida på ryggen hem från festen.
att dansa och pussas i ett kök medans maten kokar över.
att vakna med din lukt och mina händer som stryker mitt ansikte.
världens finaste.

julklapp!

dagen igår var väldigt fin, umgicks med max på stan i norrköping och köpte de sista paketen. sedan bytte vi julklappar och myste. kvällen spenderades först hos fia och sedan på harrys, vilket var väldigt roligt! tog sedan med mig min pojke och gick hem och sov. vaknade och fösökte få liv i honom, genom att dansa och sjunga, mycket lyckat. idag har jag inte gjort något alls typ, väntar mest på mimmi som kommer hem snart. vilket också betyder att man måste städa jättenoga så det måste jag göra nu.


förövrigt fick jag en fin mössa av max, eftersom jag alltid klagar att jag fryser om öronen.
nu ska jag mysa vidare OCH städa.

GOD JUL! =D

juleklapp och julepuss

dagen har spenderats med att sola med emma och gå i skolan i en timme. resten av dagen har spenderats i mitt rum. och myst som attan. sett film och fixat med julgran. fint. morgondagen består av snabb skoldag och lite fia, förhoppningsvis något sjulklappsköp.
nu ska jag mysa framför tvn. puss

andas

idag är en sådan dag jag bara vill krypa under täcket, en dag då varenda andetag känns tungt.
för vissa saker spelar mer roll i min bok än i din.
för jag känner mig oförstådd.
måste andas.
måste andas.

dag 1, om mig.

jag försöker alltid vara mig själv vad jag än gör och stå för saker jag gjort även om jag inte alltid vart stolt över dem då ärlighet är det viktigaste som finns. jag är en sådan person som inte skulle kunna dölja om något var fel, jag är som en öppen bok. jag värdesätter mina vänner högt och försöker visa det så ofta jag får chansen. Jag kan vara otroligt barnslig och älskar att bara vara.

I framtiden får vi se vad som väntar, är väldigt sugen på att dra till typ sälen och jobba och åka bräda.

saker jag annars gillar är( i ordning); att köpa underkläder, dansa, mina uf-tjejer, musik, att sjunga, såpbubblor, peace and love, sälen, syster och bror, mitt jobb, att ha bild, engelska, att inte plugga och annat fint.

jag ångrar inget för det är det som har gjort mig till den jag är idag.



christmas lights - coldplay

nog en av de finaste coldplay låtarna och videorna jag vet.

inte mycket händer i mitt liv, i skolan hänger jag med mina tjejer mest och jag gav dem häromdagen en pyttepresent. för dem tycker jag så mycket om. det här är mina uftjejer!

har bestämt att min nyår ska spenderas i södertälje och jag är nöjd med beslutet. hade ni velat spendera nyår med mig hade ni nog sagt det vi det här laget. Spenderas i ett hus ute i skogen med ett gäng, mat, lek och skumpa.

de två närmaste helgerna kommer jag att jobba men det gör inget. att jobba på en julmarknad är ju tillochmed mysigt, och vem vill inte ha ett mysigt jobb? och sen när man jobbat klart får man kramas och bygga pepparkakshus, inte illa.

efter ett prov i dag och ett på torsdag vill jag spendera min fredag med mina kompisar. (kanske ivana, eftersom hon verkar vara lite deprimerad, kan också informera henne att jag har ett the sims 2, the holiday samt superstar om vill ha något att leka med till julafton.) och för att jag har dåligt samvete för att jag har varit tjurig på henne så måste det nämnas med stora bokstäver att hon är en av mina bästa vänner och att jag älskar henne.

slänger upp en bild på det gäng jag spenderade min lördag med



har nästan bestämt mig för att sluta blogga.


mistel

gårdagen var fin, väldigt fin. spenderad dagen med en sväng på stan och hela eftermiddagen tsm med familjens vänner och familj, väldigt trevligt och mysigt. efter ett tag kom hugo, ivana och giulia hit för att mysa coh packa kaffe, som vanligt var det fint.

idag fick jag en mistel av max. kalasfint.

above all that.

dagen spenderades med prov, eller ja testprov. det var svårt och gick helt okej, så jag är nöjd. resten av dagen spenderades med att göra ingenting. umgåtts med mor och far, vi lagade mat typ. nu ska jag kika tv och sedan sova, morgondagen blir längre än vanligt, våran vanliga sovmorgon till tolv sabbas av nationella proven i engelska.

imorgon kommer min storebror hit, det ska bli mysigt. helgen kommer spenderas med att göra inget alls, ha lite adventsfika och kanske hänga med bror. och förhoppningsvis ska jag träffa max imorgon och jag brukar få som jag vill. :)

puss och kram

RSS 2.0