söndag

helgen har varit grymt fin. fredagen, som sagt var fin, bra och allt det där. Lördagen spenderades hos emma där vi hade lite halloween kalas, supertrevligt. sen drog vi tjejer vidare till harrys där vi dansade lite. funfunfun.

idag så var vi på julita julmarknad, vilket var supermysigt. morgondagen och resten av mitt pyttelov är smockat!
för på onsdag blir det holland och storasyster som gäller, kanske lite shopping och fest också om man har tur. och innan drar jag om mina bestisar till norrpan för att shoppa och lämna in dum-mobilen.

nu ska jag hänga med mina föräldrar, mys-pys!

hickhick

har haft en jättetrevlig kväll med gamla och nya vänner. idag (imorgonbitti?) åker min pojk till italien och på onsdag åker jag till amsterdam. jag kommer sakna min max och mina vänner.

nu somnar jag snart. så godnatt och puss.

free



önskar att dagen vore mer såhär;


något så skört.

vi kan se saker på olika saker, hur vi hittar på saker i våra tankar. att vi är såpass osäkra på oss själva, att vi inte är säker på något. att leva i två olika världar och försöka få dem till en saga, är svårt. att ha något nytt så skört i sina händer utan att skada sitt eget, eller någon annans hjärta. hur man kan mena så mycket bra men att allt kan bli så fel. när man ska veta när man ska reagera, vad är rätt och fel, vad är verklighet och fantasi. hur fel man själv har, hur fel man själv gör, utan en tanke. för i stunden är det inte ens eget fel, för svårigheten är att erkänna det är för stor.

måste.ha.mobil.paus.
måste.baka.bullar.

måste.verkligen.sluta.tänka.såra.mig.själv.

hejdå.


MÅNDAG

okej, nu är det så här. imorgon har vi bokrecention, jag läste ut boken för länge sedan. men vi har också prov, har jag läst till det? tveksamt.

men vafan?
jag har istället:

suttit i timmar och skrattat med mina bästa vänner.
tagit en snabb pratstund med en vän.
gått på stan och köpt massa smycken och lite saker till rummet.
hängt med mor och far.
kramats och pussats med max.
sett lite på film och myst framför brasa.

hur värt är inte det?

det som är mindre värt är att jag sa en sak, i ett mindre smart tillstånd tydligen. jag sa till max att jag inte skulle äta något mer godis. och ut och springa en gång i veckan. och det bra med max (inte i det här fallet) är att han alltid håller vad han lovar, jag är så gott som död.

hejdå mer än en påse bilar i skolkafeterian.

FREDAG

en ganska vanlig men fan helt perfekt fredag.
mina bästisar. och min max. nu ska jag sova.

breathe

and I'cant breathe, without you. But i have to.


RSS 2.0