CHACHA BITCHES!!!!

Ya booi Hugo här!! gör mitt andra inlägg som gäst bloggare här på denna underbara blogg! massa luv på det ;);););))) idag har jag tyyp chillat hemma hela dagen, för en gångs skull. annars har jag haft fullt upp med att hålla kroppen i trim, pilates, manikyrer och ansikts behandlingar och annat mys, men idag har jag verkligen bara slappat! så nu sitter jag här hos mizz kajsa efter en hård dags slappande (kan knappt sitta still!!!! AAAHHHA;)). imorgon blir det verkligen till att gå ut en lång promenad med stavarna (haha jag vet att det låter som om ja e värsta gammla tanten, men det är typ sjukt bra träning för armarna och det bränner de där extra kalorierna! super tips!! <3) och nu sitter vi här och lyssnar på hååkan bråkan, han är bara såååå söt! ja ska fan döda den där natalie bruden och bara ta honom till min man, borat style ;P kajsa ska mysa med sin vibrator nu ;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P (harry potter boken) ni vet nörd som hon är ;PP;P;P haha nej hon är snel, man kan ju inte snacka skit om bloggarens blogg som man bloggar i... öh hahah hur blev det där? jah ba gick helt craaaaazy ;P;PP:P. nej men nu får det vara nog!
Til next time; xoxo Hugo <3

eliza doolittle - skinny genes

gårdagen var så fantastiskt fin faktiskt, spenderades med elin och ida, hängde på en brygga, lånade en kanot och välte den, skrattade tills vi grät. åkte hem, såg bio med min älskade syster.
förutom jobb har jag ju faktiskt firat anna, vilket var väldigt trevligt, med mina fina flickor. älskar det!
nu ska jag och fia gå ut och gå sen ska jag och mimmi på afrodans ikväll, fintfint.
och i helgen ska jag träffa oskar, e f t e r l ä n g t a t!
och jobba, mindre efterlängtat. puss!

saknar oss, vi, dig och mig.

länge sedan jag bloggade, länge sedan jag hade internet. länge sedan jag inte saknade någon.
länge sedan jag skrattade så mycket som med er. idag känns allt långt borta.
ska umgås med fia idag, fint!
och tvätta, mindre fint!
jobba gör jag ganska mycket också.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

I could really use a wish right now.


airplanes

tisdagen var fin. spenderades med fina tjejer, en grill och massa snack.
onsdagen den med, hängde på en gräsmatta tsm med ivana, anna och emma.
sen tog jag och superivve en promenad till coffiehouse och tog en varsin sallad.
resten av dagen spenderades med fia, värt. fina vän.
tog en promenad för första gången med cp benet, och med min syster, hyrde film och myste.

kvällen spenderas med max, morgondagen likaså men då i norrköping.



jag är lycklig.


en rubrik

mina vänner spenderar jag mitt lov med och max. det är fint. senaste tiden har vi seglat, kastat varandra i havet och bara kollat på solnedgångar, drukit vin på en balkong med finaste vännerna och tagit en promenad hem mitt i natten och haft den absoult finaste kvällen på länge, i min trädgård, med några vänner, massa skratt, dans mitt på gräsmattan, vin, mer dans, nattbad och nattkäk efter fyra på morgonen. helt underbart. älskar det, kommer ett bildinlägg senare. jobbat har jag också gjort, fint det med. pengar är bra. men nästa vecka då jag jobbar ganska mycket så vill jag helst ha regn.

kvällen blir fin den med, vi ska umgås, jag och västerviksgänget.
och resten av veckan innehåller: sofia, hängmatte-häng med rickard, förhoppningsvis lite bad och sen ska jag nog till norrköping med den där max som jag då inte kommer ha träffat på fem dar. blir trevligt, tvinga in honom i alla affärer, evil smile.



tänkte ge en hej hälsning till fröken ivana som är sjuk och giulia som är hos sin syster, kan nämna att det gör mig lite irreterad. bäääär mig. (mer än så intern blir jag inte på min blogg.)

och nej, orkar inte läsa igenom allt, så förlåt i förväg för slarvfel, orkar inte tröttna på mitt egna trogna sällskap.


en dag, en fucking dag.

var jag på peace and love, som är det bästa jag vet, all times. sabbade foten rejält redan på onsdag kväll, kunde inte gå och den såg ut som en fet ballong, och hur mycket jag än ville så funkar det inte med en sabbad fot på festival. så jag åkte hem, sjukt surt. hade jag dock valt att stanna kvar hade jag antagligen fått bestående skador sa läkaren. med kryckor, ett stukat ligament i foten och en blödning i foten så åkte jag hem. arg.
den dagen jag var där hade jag ändå det ganska trevligt, fick gå på lära känna runda med ivve och emma, dricka vodka med okända personer och dansa med mina vänner.
att världens bästa giulia kom med tidningar, bilar och ben&jerrys gjorde allt så mindre bittert!
kärlek åt den flickan.
och att man sen fick smultron, var helt perfekt. fint fint.
sammanfattning, SURT SOM FAN. men har foten kvar. och har världens finaste vänner.
nu ska jag och min lila fot vila. puss

RSS 2.0